Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 3. jaanuar 2014

Horoskoop 2014

Kes oleks nii osav ja guugeldaks välja kunagiste Anne horoskoopide autori?
Ma ei tea, mis ma selle infoga täpselt peale hakkaks, aga vanasti oli rohi rohelisem. Horoskoop (see Anne oma) oli põhjalik ja jahmatavalt täpne. Nüüd on üks suur udu.
Ja sekundeerin Hildurile- miks ometi jahutakse negatiivsest. Inimesele peab andma lootust ja usku, kas pole?

Neli ennustust Kaksikule 2014. aastaks.
Ekspressi horoskoop ei ütle tegelikult mitte midagi. Pool jutust heietab eelmisest aastast ja
teine pool armuseiklustest.
Hiljemalt kuldseks sügiseks aitab Neptun taastada vaimuteravuse ning mõjujõu nende inimeste juures, kellega läbisaamine pangakontole hästi mõjub.
(K.Kivi, EE)

Võib kummitada hajameelsus.
Töös ja karjääris väga keeruline aasta. Väga võimalik, et võidakse koondada. Töökaasastega suhted pingelised ja jahedad, Ettevõtmised õnnestuvad veebruari esimesel poolel ja märtsi lõpust kuni mai alguseni.
Abiks on sõbrad.
Raha pärast muretsete liialt, kuid puudust sellest pole, Soodne aeg rahaseisu parandamiseks on juuni esimesed nädalad  ja 16. juulist kuni 1. augustini,
Kokkuvõttes ootab teid mitmekülgne ja huvitav aasta. Võimalik, et selle aastaga algab teie elus uus ja senisest erinev periood.
( E.Paukson, Õhtuleht)


Suurem osa sellest, mis su elus praegu toimub on mõne perekonnaliikme  otsuste tagajärg, mitte su enda soovide tulem.
Eriti aasta esimeses pooles tuleb elukorralduslikud otsused  teha teadlikult ja distsiplineeritult, vastasel juhul ootab sind tööalaselt ja tervisega seotult väga keeruline aasta
Aasta esimeses pooles innustab planeetide seis sind tavatult palavikusele aktiivsusele.
Suve keskel saabub reiside, uute ideede ja teadmiste aeg, mille mõju kestab aasta lõpuni.
Uued reeglid ja muutunud väärtusskaala tekitavad sinus veebruaris ja märtsis  ühe etapi lõppemise tunde, millest võid tegelikult hoopsi võita. Soodne aeg alustada uuega ja investeeringuteks..
Sügisel mängivad sinu karjääris rolli reisid ja kauged maad.
Talvekuude pulbitsev energia ajendab katsetama uute tegevustega ( A-M. Penu, Eesti Naine)

Kui te olete sündinud Õhu märgi all, siis olge selleks valmis, et kogu 2014. aasta jooksul tuleb teil olla sündmuste keskmes ja kõigis ühiskondlikes algatustes aktiivselt osaleda. Õhustiihia esindajate jaoks on 2014. aasta isiksusliku eneserealiseerimise, karjääritõusu ja loominguliste saavutuste aasta. Rohelise Hobuse aastal kujuneb õhustiihia esindajatel isiklik elu väga tormiliseks, see saab olema eredatest sündmustest ja unustamatutest kohtumistest küllastatud.
Aasta esimene pool on täiesti edukas ja sisaldab palju soodsaid võimalusi karjääris ja isiklikus elus edu saavutamiseks. Teine poolaasta toob endaga kaasa palju raskusi, tülisid, haigusi ja arusaamatusi.(coffee.ee)

Mangi oma on siin

Kokkuvõtteks:
Vastavalt maitsele tuleb kas hajameelne või energiast pulbitsev aasta.
Veebruaris ja märtsis toimub midagi. Kas a) asjad õnnestuvad või b) kõik muutub
Tööalaselt on aasta keeruline, isegi lahti võidakse lasta. Või siis pigem sisaldab soodsaid võimalusi karjääriks. Tõsi, esimene ei välista teist.
Raha armastab mind endiselt, Eriti soodne aeg on veebruaris, märtsis, juunis, juulis, augustis ja kuldsel sügisel.  No eks ma elan siis jaanuari, aprilli ja mai ka kuidagi üle:)
Teisel poolaastal ootavad ees raskused ja tülid või siis toob pulbitsev energia uusi lahendusi ja reise.
Ja sõbrustama peab ka.

Tuleb raske, aga väga tore aasta:)

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!