Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 16. detsember 2013

Ideaalsed dieedikuud

Kui oli suht-koht terve kausitäie piparkooke sisse vitsutanud, muutusin pisut murelikuks. Aga õige pisut, sest veel natuke on jäänud ja siis tuleb periood, kui midagi pole.

Umbes juuni keskel saavad valmis maasikad. Ja arbuus ja murelid ja nektariinid. Ja värsked köögiviljad. Grill ja suitsulest. Šašlõkist saavad õunad. Mida on alati korraga ja palju, mistõttu tuleb välja mõelda ja paraku ka ära süüa 100 kooki õuntest. Õuntest saavad viinamarjad. Viinamarjadest jõul: mandariin ja piparkook. Verivorst ja kapsas ja hani ja siga..
Ja seejärel vastlakuklid... nämm...

ja siis tulebki 3 kuud: märts, aprill, mai. Kus pole midagi. Paast. Iidsed reeglid kehtivad siiani. Puuviljalett on tühi ja igav. Köögivili on vana ja tohletanud, isegi räim on kiitsakas.

ning siis saavad jälle valmis maasikad....:)

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!