Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

kolmapäev, 2. jaanuar 2013

2012

Et siis mitte eelmine aasta, vaid telekas jooksis sellenimeline film.
Lühidalt- maailmalõpu ootuses ehitasid G8 riigid Noa laevad, kuhu komplekteeriti riigi helgemad ajud ning erasektori toetuse abil rikkaimad liikmed.
Valitsuse liikmed, teadlased. Kui siia lisada veel laevameeskond, turvajad, abipersonal ja ehitajad, siis nagu näitas ekraanil olev pilt ning loogika, moodustas rõhuva enamuse päästetutest kesk- või väärikamas eas meessoost isikud.
Samas ütleb terve mõistus, et kui eesmärgiks on inimkonna päästmine, peaks 90% päästetutest olema fertiilses eas näitsikud...?

Loodetavasti andis see filmike mõtlemisainet kõikide riikide valitsustele. Et kui tuleb katastroof, siis Asendamatute säilimiseks peaks tipus olema vähemalt paar naist. Eesti kontekstis just paras aeg muudatustega alustada:)

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!