Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

pühapäev, 29. detsember 2019

Dieet tugevatele

Järgnev tekst on ainult tugevatele...
Ma võtsin sel aastal juurde 4 kg! Kuna poodlemine on üks tegevustest, mida ma vihkan, siis muutis olukorra eriti häirivaks see, et higi vere ja vaevaga hangitud riided ei mahtunud enam selga.
Seega olin paar viimast kuud tegelenud kaalukontrolliga :) ja saanud jagu vaid õnnetust kilost

Aga ole soovidega ettevaatlik...



Õhtul tundsime kõhuvalu ja iiveldust. Ja kogu öö käisime vaheldumisi oksendamas. Lisaks kõhulahtisus ja palavik, mis pani terve keha valutama.
Mul on imeline kujutlusvõime. Mingil põhjusel meenusid mulle need õnnetud, kes laeva trümmis üle ookeani veeti. Kes öökisid merehaigusest ja riknenud veest ja siis kõikusid seal selle haisu sees ja see hais pani uuesti iiveldama... ja palun...
Kuna olin just lugenud oksendamise tehnoloogiast, siis polnud ka sellest just palju abi. Kujutledes, kuidas su organid tegelevad lahjendamise ja sorteerimisega.....

Kuna meil hakkas paha samal ajal, siis kahtlustasin toidumürgitust. Aga ajus tekkis lühis, kui mõtlesin meie ainsale samale söögile.
Jõuluhane jäänused pasta ja koorega. Kõrval salat tuttavatest ja turvalistest komponentidest- salat, avokaado, paprika, porru, granaatõun, soolapähklid.
No mis neist tekitab mürgitust????

Siis selgus, et ka meie laps, kellega eelmisel päeval kohtusime, oksendas samuti.
Hani sai vähemalt rehabiliteeritud.. :)

Aga vahet pole, mis põhjus. Rõve oli ikka.

Peale tegusat ja toimekat magamata ööd ärkasime üles... et uuesti magama heita. Sa ei jõua mitte midagi. Isegi mitte telekat vaadata ega netis surfata. Täielik nõrkus.

Ma ei mõnita enam mitte kunagi kassi, et ta nii palju magab. Pisikeste pausidega magasime 24 tundi järjest. Kass muutus lausa rahutuks, et tema meistritiitel ohtu sattus.
Mees roomas korra välja, et tuua sütt ja soolakõrsikuid. Ja õhtul sundisin end sööma peotäit riisiputru, et palavikurohtu võtta ja valudest lahti saada.

Järgmine päev oli parem. Mees suutis juba netis surfata, mina magasin koos kassiga edasi. Nõrkus. Täielik.

Aga miinus 2 kg. Jee...
Ärge seda kodus järele tehke.....

9 kommentaari :

  1. Kole lugu, kui sisikonna sügavpuhastus sellisel moel toimub, aga õnneks oled juba paranemas. Salat võis olla E coli bakteriga saastunud, ajakirjanduses on hoiatatud selle eest.
    Mul samuti vaja 3 kilost vabaneda, aga hüppa või läbi tulerõnga, midagi ei aita. Kõnnin, võimlen hoolega, piiran magusat kraami, ei söö 14-16 t järjest, ikka turske. Peab vist veel vähem sööma kui muidu.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nagu öeldakae, ka kera on vorm:)ükskord võidame nagunii!!

      Kustuta
    2. 3 kilo üle ja juba kera?! Mul 10 ning ikka veel silindrikujuline :D
      Aga tõsi ta on, et ebasobiv töökoht võib halvasti mõjuda. Liikumist on mul nii, et tapab, aga koju saan alles kell 10 ning siis enesekontroll juba ammu magab. Enne und on torditükk väsinud inimesele eriti magus...

      Kustuta
    3. Päris aus olles häirib mind numbrist rohkem vormi puudumine st füüsilise. See poolteist kuud on teinud imet. Mulle lihtsalt sobib liikumine ja ma vajan seda.
      Mina olen tänaseks aru saanud, et inimesed ongi nii erinevad. On see siis bakterite või geenide süü..

      Minu puhul toimib muudatus. Kui enne sõin liha, siis enam ei. Kui enne saia ei söönud siis nüüd hakkan jne. Siis organism harjub ja on uut muutust vaja.

      Kustuta
  2. Mul kah korra sihuke tõbi kallal olnud, selle nüansiga, et toidu väljutamine toimus igast võimalikust kehaavavusest. Akuutselt kestis kaks päeva, esimesel ei tahtnud isegi vesi sees püsida. Kui teisel päeval ühe küpsise sõin ja see kohe mindud teed tagasi ei tulnud oli selge, et paranemine alanud :P

    Kaalukaostuse koha pealt pean sind kurvastama, tegu on lihtsalt veekaotuse ja sisikonna süvapuhastusega, nii pea kui tervis taastub tulevad ka need kaks kilo tagasi. Püsiv kilokadu eeldab eluviisi muutust ;)

    VastaKustuta
  3. Mul on see ka kunagi olnud, mandariinidest algas. Jubedus kuubis. Õnneks kestab lühiajaliselt.
    Aga kaalust, ma testisin sel aastal. Neli söögikorda, palju rohelist ja juurikaid. Väga palju kodust kokkamist ja no toredasti langes, ca 7-8kg sain maha. Nüüd kooli ja külmaga on 1-2kg juurde tulnud aga ma olen laisk ka olnud. See kokkamine on nii tüütu, ma ei armasta eriti.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma tean oma põhjust suurepäraselt- kontoris töötamine...Kui liigutamiseks pole aega, siis ei aita ei kurk ega kokkamine :(
      Head vana aasta lõppu !

      Kustuta
    2. No ma pole juba üle aasta trennis käinud. See vist on individuaalne, mul aitas kokkamine ja ma ei teinud mitte midagi muud. Kasutasin Orgu programmi. Ainus liikumine on kuni 900m koeraga hommikul ja õhtul, venides :D
      Head vana-aasta lõppu!

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!