Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 17. aprill 2017

Telekriitika

Mul oleks vaja õiendada kolme telesaate kohta.

Esiteks  "Väikesed hiiglased".
Mul on meeletult hea meel, et saatesse on kaasatud tantsijad. Laulusaateid on Eestis rohkem kui küll. (Ja mis seal salata, tänu sellele on lauljate tase ka nii kõrge, et selles konkreetses saates mõjuvad lapsed lausa mitteproffidena, mis iseenesest on ju absurd). Võimalik, et mõni tantsuproff vaatab samuti, et ... no mida, igaüks suudab nii.
Aga mul on suu lahti ja ma olen täiesti vaimustunud.

teiseks " Rakett".
Kui eelmisel aastal oli " tüdrukute saade", sel aastal on kaasatud kutsekapoisid. Siis palun järgmisel aastal venelasi. Kuna ma kogu aeg meediast loen, et Ida- Viru koolides ollakse reaalainetes väga tegijad, siis võiks neile ju võimaluse anda? Lisaks intregeerimine ja kõik muu see.

Ja " Pilvede all"
Kas teile ei tundu, et Eerikule tehakse liiga? Mul on vist mälu liiga lühike, aga ma ei saa aru sellest hüsteeriast, et ta on väidetavalt kohutav inimene jne. Mida ta siis õieti tegi? Pettis oma naist. Sai närvivapustuse.
Kas meestel ei ole õigus olla kurb, pettunud ja vihane, et naine läheb uue mehe juurde, Et laps viiakse välismaale elama. Ja kui sulle teatatakse uue lapse sünnist ja sa kohe ei taipa vaimustusest kiljuma hakata, siis ongi moos.
Mõelge, kui sood oleks vastupidi. Isa viiks lapse minema ja nõrganärvlisele emale ütleks tema oma ema ja lastekaitse, et .... no teie juurde me ei saa küll lapsi saata. ja kui te hakkate neid kohtu kaudu nõudma, siis teeme teie elu põrguks?!

igaljuhul, mulle tundub see täieliku diskrimineerimisena.
:)

(ma teen nüüd postitusi ainult olulistel teemadel :) :))

5 kommentaari :

  1. Ma esimest ei vaata, teist segab Eesti mäng ja kolmanda osas olen isegi sama mõelnud, aga välja öelda pole julgenud, sest tundus, et ju minul on midagi viga.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul on tõsiselt hea meel, et keegi arvab ka nii :) :)

      Kustuta
  2. Raketis oli tore vene noormees aga ta on nüüdseks välja langenud (korra isegi sai 2.võimaluse). Teisi saateid ma õnneks-kahjuks ei vaata.
    Kk

    VastaKustuta
  3. Mulle venelased ei meeeldi. Kõik, mis algab mänguna, lõpeb neil alati sõjaga. Alates mänguväljakust.

    VastaKustuta
  4. Mulle meeldib slaavlaste temperament ja otsekohesus. Ta ikka prahvatab kohe välja, et mis värk on ja siis on õhk pärast klaar. Saab eluga edasi minna.
    Eestlaste susserdamine ja tagaselja klatš ajab vahel hulluks. Enne kannab inimene 5a vimma kui tuleb ja räägib kohe asjad selgeks.

    Kk

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!