Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 18. juuli 2016

Reklaamiklubi 10 Palju rõõmu

Elu on muudetud liiga lihtsaks, kõik on selge ja nn kiirsöök- kergelt tarbitav. Seda rohkem on põhjust rõõmustada, kui keegi pakub sulle mõtteainet, paneb juurdlema ja küsima, et mida mulle nüüd siis tegelikult öelda taheti.

Hetkel on mul 2 lemmikut.

Olerex pakub " palju kraabitavaid auhindu"

ning Maxima teavitab siseraadios, et iseteeninduskassades " aitab ostude eest tasuda meie klienditeenindaja"

5 kommentaari :

  1. Mulle nii meeldib see Olerexi reklaam :) Et seal auhindu kraabitakse, sellele ma pole tähelepanu pööranud, ma nagunii sinna tanklasse kunagi ei satu.

    Maxima reklaami kuulnud ei ole, aga ilmselt on iseteeninduskassade kasutamise julgustamine paljudele klientidele vajalik. Üksinda ei juleta neid nuppe seal näppida, nii et alguses peab abi pakkuma. Sa pole lihtsalt sihtrühm.

    VastaKustuta
  2. Peaks ka Maximasse minema, nii armas, et teenindaja ostude eest tasub. :D

    VastaKustuta
  3. Kusjuures Maximas on see ikka väga ilusti tehtud, see abistamine (vähemasti neis Maximates, kuhu olen sattunud või kus pidevalt käin).

    VastaKustuta
  4. Sõnamängud on vahvad. Inglise keelsetes riikides veidi rohkem levinud, kuna siin annab sarnane hääldus erinevate sõnade osas palju juurde naljale.

    VastaKustuta
  5. Teenindaja teenindajaks, aga robotkassa palub Maximas asetada toote "ruudukujulisele alale".
    No kurat, see ei oke ruudukujuline, vähemalt ruudu ametliku definitsiooni järgi. On ruudulise mustriga ristkülik.
    Valusalt häiriv ja mitte eriti naljakas viga.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!