Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 23. mai 2016

Palun maha

Ma ei ole kõige teravam pliiats, aga ma tunnistan seda ja üritan ümbristevale võimalikult vähe kahju teha. Ma ei tea, on see kuu seis, või mis, aga viimasel ajal tahaks jälle ja jälle karjuda. Palun! Ma tahaks nüüd maha minna.

Inimeste loogika, mis ajab lihtsalt õhku ahmima:
noor armas blogija väidab, et kuna inimese maost puudub laap, ei peaks piima jooma. See on täpselt sama loogiline, kui väita, et kuna inimesel puudub liitmagu, siis ei peaks me taimi sööma.

Tuttav mees väidab, et kuna mehed ja naised on erinevad, siis pole nad järelikult ka võrdsed. Neegrid ja asiaadid on ka erinevad, kas järelikult pole ka nemad omavahel võrdsed?

Faktid on justkui õiged, aga järeldused?... ilmselt on mul ikka täiesti teistsugune (naiste?) loogika.

Siis on mul tunne, et suur osa elankkonnast puudus koolist, kui õpetati lugemist ja arvutamist.

Inimene, kes vastutab selle eest, mida me poodide lettidelt osta saame, palub naturaalsesse puhtasse tootesse suhkru asemel panna sünteetilised magusained. Sest inimesed loevad kaloreid, mitte pakendil olevat koostist.

Kulla ajakirjanik, õpi palun lõpuks ära, et kui erakonna toetus oli enne 10% ja nüüd 13 %, siis ei kasvanud toetus 3% vaid toetus kasvas ca 30%.
Kui sa ei viitsi/oska arvutada, kasuta sõna " protsendipunkti".

Ma olen sel teemal ka varasemalt jauranud, seetõttu aitab.

3 kommentaari :

  1. Minulgi tekib aeg-ajalt mõningate lugude lugemisel tunne, et kirjaoskuse õpetamise kõrval peaks olema kohustuslik ka mõtlema õpetada. Kui suuliselt lollusi räägid, kaob see "helikiirusel" aga üleskirjutatu jääb püsima ja võib kummitada hiljem kogu elu :P

    Samas saab soovi korral igast sõnast kinni hakata ja norima hakata. Heaks näiteks on sinu lause, et asiaadid ja neegrid on erinevad ja kas seepärast pole ka võrdsed. Kanadas näiteks pole tõepoolest ametlikult valged ja neegrid või asiaadid võrdsed, vaatamata põhiseaduse vastupidisele väitele. Riigitööle kandideerimisel on ette nähtud eelistus anda rassiliste ja rahvuslike erinevuste põhjal niinimetatud "nähtavatele vähemustele" (visible minorities) kelleks on valjuhäälsemad värviliste grupid. Eestlased on "nähtamatu vähemus" sest meile tänu oma nahavärvile see eelis ei laiene :D

    VastaKustuta
  2. Sa võrdled rassi sooga?

    VastaKustuta
  3. Mul oli ka selle eelmise nädalavahetusega tunne, et hullud on kuidagi eriliselt aktiviseerinud ning endalgi tekkis seletamatu tung neile vastu astuda :) Nüüd loen, et paljudel blogijatel toimus midagi negatiivset. Vaatasin kalendrist, oligi täiskuu. Väidetavalt mingit tõestatud mõju kuul pole, aga naljakas kokkusattumus igal juhul.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!