Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 28. september 2015

5 asja, millest sulle ei räägita

Sahtlid.
Sahtlid, see kõlab seksikalt. Tegelikult mahutab sahtel vähem, kui riiul. Riiulis oled sa sunnitud mingitki korda hoidma, et tagumisi asju kätte saada, sahtlid lähevad sassi. Kui sul pole just udupeent siinidesüsteemi, siis tähendab iga sahtlitõmme, et sahh... asjad kuhjuvad ette ja sahh... taha

Moodsad külmikud
võib olla sul veab, aga võibolla mitte, Moodsad kaasaegsed gaasid teevad külmikus paisumisel ja jahtumisel imelisi hääli.
Poes sa seda proovida ei saa. Ning kui veedad oma päeva külmikuga (avatud köögis) on muusika omast käest.

Programmid
Ole aus, mitut programmi sa küpsetamiseks vajad. Alt ja ülevalt, ringõhk, grill...??? Sa ei saa kunagi teada, milleks on mõeldud need ülejäänud 10.
Täpselt sama ka teiste masinate puhul. Elu on lihtsam, kui masinaid disaininud inseneride ambitsioonid

Raamatud
kui sa pole just sarjade fänn, siis oo õudust, raamatud on erineva mõõduga. Isegi, kui oled eelnevalt enda meelest nad grupeerinud ja grupi suurima ära mõõtnud, selgub, et mõni sellest pakist on ikkagi 2 mm liiga kõrge, et mahtuda su riiulisse.
Kõik, kellel on koolilapsed teavad lugu töövihikutest ja ümbriskiledest..

Kõrgus
Valida külmik, mille alumise osa moodustab sügavkülmik, on väga hea mõte.... kui sa oled pikemat kasvu. Ära unusta poes proovida, kas sa ülemiste riiuliteni üldse ulatad. Väga nõme on tulevikus piimapaki kättesaamiseks tool alla võtta.

Samal teemal jätkab Tavainimene

2 kommentaari :

  1. Riiulitest ja raamatutest: A., kes armastab kodumajapidamist sujuvaks kujundada ja minu kaosekalduvusi ennetada, ehitas just sellepärast kahe erilise omadusega riiulid: 1) seal on mitme eri kõrgusega riiuleid, et peaaegu iga formaadi jaoks oleks omad riiulid, et mul ei oleks võimalik raamatuid teiste raamatute peale pikali panna; 2) riiulid on hästi õhukesed, et mul ei oleks võimalik raamatuid teiste raamatute ette panna.

    Üks tuttav sattus seda nähes vaimustusse ja küsis, ega A.-d ei saaks tellida tema vanematele riiulit tegema, sest noil oleks just midagi sellist vaja. Aga mõte jäi sinnapaika, sest selgus, et vaja või mitte, aga vanemad ise tahavad "korralikku" riiulit, st kus riiulid on ilusti ühesuguse vahega, olgu need raamatud siis nii- või naasuurused.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Meil oligi nali selles, et lasime spetsiaalselt teha. Samuti, et peale ja kõrvale ei mahuks. Mõõtsin enda meelest igati õigesti, arvutasin välja kubatuuri jne jne.
      Ja ikkagi.... :) leidus päris päris mitu tegelast, kes ära ei mahtunud:)

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!