Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 25. juuni 2015

tagasi

Kõige nõmedam asi maailmas on see, kui tuled pikemalt või lühemalt reisilt koju. Oled tülpinud ja väsinud,
Ja avastad, et toad on tolmused.
Külmkapp on tühi.
Keegi pole kastnud su lilli.
Ja õhtusööki peab hakkama alles valmistama.


Minu meelest peaks emadel olema ka emad. Sellised, kes on vahepeal kraaminud su korteri. Silitavad pead, kuulavad muljeid ja võtavad su vastu pannkookide ja kuuma teega ning järgmiseks nädalaks valmis tehtud menüüga.

Ja siis lähevad muidugi oma koju tagasi.

4 kommentaari :

  1. Mul on siukseks puhuks üks naine koju võetud:) Ja temal muidugi mina, kuda siis teisiti!

    VastaKustuta
  2. Mul on ka naine kodus st mina ja mees ka, aga ikka pole sest abi...:)

    VastaKustuta
  3. Meheks hakkamine aitab ka kõvasti. Misasi see on tolmune? Kus? Mina ei näe midagi. Ennäe, lilli on vähem kui varem, meie võit! Kodu uksest üle tee on pood (see lahendab külmkapi mure), õhtusöögi asemel käib ka pudel õlut, ja mis mõttes "järgmise nädala menüü"?

    Pannkooke võin ma aga ise teha, kõigile, kes neid miskipärast süüa tahavad. Mõttetumat, samas lihtsamat toitu pole olemas. Andke teada, tulge või kutsuge külla, pannkoogipuudusest saame jagu :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. hmm, panen kõrva taha, ise tead, millega riskid, kui sellist reklaami välja käid.

      (mul on nt mustlastantsutrupis teatav kuulsus sestsaadik, kui tulime meie õpetaja õpetaja juubelipeolt, meile - viiele-kuuele tartlasele - pandi umbes veerand hiiglaslikust vahukooretordist kaasa. ja siis sõin seal mikrobussis mina selle peaaegu üksi ära, sest keegi teine eriti ei pretendeerinud ja hea oli ju.)

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!