Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 16. jaanuar 2015

Jee, mu tomat õitseb!:)

Minuvanused ja vanemad mäletavad, kuidas värske kurk oli vanasti kevadekuulutaja.
Kui nüüd aga samas tempos jätkub, siis nopin ma aprillikuus värskeid tomateid:)

Mulle väga meeldivad igasugu tehnilised vidinad. Kui Click and Grow aastad tagasi turule tuli, olin ma kohe jaol ja ostsin ühe esimestest mudelitest. See polnud väga kaunis ja ka taimede valik oli toona kesine. No milleks mulle mingi veider lill, kui sama lille on võimalik kasvatada oluliselt lihtsamalt.


Vahepeal pidasin pikema pausi ja nüüd siis uus partii taimi kasvamas. Ka täna pole ma päris rahul.  Ma ootan endiselt, et valikusse lisanduks till, salat, petersell ja murulauk. Aga õnneks on valikusse lisandunud tomat- ootan põnevusega tulemusi. Ja maasikad, mida ma pole veel jõudnud katsetada.
Ka toode on fänsimaks läinud: pott on kaunim, taimedel on nüüd eraldi valgustus.
Üsna intensiivne, seega soovitan selle magamistoast kaugemale paigutada ( kui just öölambikest ei soovi).
Ja teenindus on super.
Mina olen rahul:)

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!