Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 14. veebruar 2014

Ma lihtsalt ei saa aru

Need inimesed, kes viimati hääletasid Reformierakonna poolt teadsid, et annavad oma hääle Ansipile.

Kuidas saab siis lihtsalt lambist keegi kusagil otsustada, et vahetame liidri, kelle on valinud rahvas, mingi teise suvalise onu vastu?
Miks selle erakonna valijad pole praegu tagajalgadel?

Kas ultraliberaalsus vaadetes hõlmab ka ultraliberaalsuse suhtlemises. Et turg nõuab oma ja turu nõudlus on olulisem kui rahva tahe...

Kas ma olen ainus Eesti Vabariigis, kes tunneb end solvatuna. Kelle meelest on selline manipuleerimine järjekordne "me teame ise, mis on teile parim. teie, rumalad, olge vait" akt?...

Tänu K. Muuli viimasele raamatule "Vabariigi sünnimärgid", olen ma ehk ka liigselt kallutatud. Ma ei tea, kui objektiivne see raamat oli. Aga, see, mis kirjas.
On masendav. Jälk. Vastik.
Ma ei taha, et minu riiki valitseb hr. Kallas.

3 kommentaari :

  1. Sa oled vist hoopis üks väheseid, kes usub, et meil on isikvalimised :)) Teatavasti valime me nimekirju. Hääletamine konkreetse isiku poolt on nagu kauba pakendi valimine. Ega kaup sellest muutu.

    Ning kuigi mujal on heaks kombeks, et President teeb ettepaneku valitsuse moodustamiseks valimised võitnud erakonna esimehele, siis meil seda kommet pole. Nagu ka kohustust, et võimalik peaminister peab tingimata kandideerima kusagil valimistel. Vana hea Eesti JOKK. Seekord ärma kastmes.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, kõik on õige. aga ma tunnen end ikkagi kuidagi petetuna..

      Kustuta
    2. Hommikul targutasid ajakirjanikud raadios erakondade riikliku rahastuse kaotamise üle. Mõistlik mõte minu arust. Siis oleks kõik selge. Raha tuleb sponsoritelt ja erakonnal tekib nende ees vastutus. Maksid mingi ministri eest - siis võetakse sinu sõna arvesse. Kes ei maksnud - ärgu kobisegu.

      Praegu on mingid valijad, kes endast tont-teab-mida arvavad, näiteks seda, et erakonnal on nende ees mingeid kohustusi.

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!