Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 7. jaanuar 2011

Eestlane ja venelane 9, Parkimine

Minu meelest oli alles öö. Igaljuhul oli väljas pime ja ma magasin. Pikalt ja nõudlikult helises alumise välimise ukse kell. Kõiki teadaolevaid vandesõnu kasutades loivasin ukseni- möh?
Izvinite, eta vaša mašina....?
...
Eemisel aastal panin ma kojameeste vahele ahastavaid 3-es riigikeeles kirjakesi , sest ikka veel leidub kodanikke, kes pargivad oma auto. Ja keda absoluutselt ei huvita, kuidas teised võiksid välja saada. Nüüd siis otsustas aktiivsem naaber rakendada personaalset lähenemist.
Minu sisetunne ütleb, et veel paar sellist äratust ning kõik majaelanikud, kui neil ka kunagi autot pole olnud ega saa ka olema, on varsti äärmiselt motiveeritud, et autod õigesti pargitaks...

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!