Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

kolmapäev, 12. jaanuar 2011

Eurokiirus

Ma mäletan veel seda aega, kui sai vaieldud kas sõlmida pankadega kaarditerminali lepingut või mitte.
Et see paneb järjekorra seisma, võtab aega- anda kaart kassapidajale ja tagasi; ja siis ei lähe see kaart veel läbi; ja siis vaja allkiri kirjutada ning pastakas kadunud; kallis nagunii- milleks panku nuumata, öeldi.

Täna tehakse eraldi kassad neile, kes kaardiga maksavad. Sest sularaha on liiga aeglane...

5 kommentaari :

  1. Hnjaa, kapitalistidel taris räigelt pappi kippelt kokku kyhveldada, jah? Mina olen paraku tähäldänu', et just kaardimassed kipuvad perämidsel a'al aeglatsess jääma. Vähämbäste mõne suuremba poe puhul kyll. Jõvvan enne sullis kasvai 3x massta vahepääl.

    VastaKustuta
  2. kaardimakse sellepärast hea, et hiljem must-valgel tulemus näha ja ei saa kunagi ennast lohutada sõnadega "ei tea küll kuhu see raha läks"

    VastaKustuta
  3. Jah, ma olen ka kaardimakse fänn. Nüüd veel eriti. Päris huviga vaatan, millal saabub see päev, kui eurosentide suurused on peas ja "käe sees"

    VastaKustuta
  4. Minul om myndindus joba selge, olli aint taris latsepõlve kopkamajandus miilde tuletada :) Paistab, et puutin (ntx siinsen Maksimarketin) om müüjä' ka joba asjaga kohanenu'.

    Kaardimassete teemal avaldasi indä saisukotuse yitspäiv uma blooga lehekylgedel.
    http://hulkur.pri.ee/?p=6988

    VastaKustuta
  5. Eurokiirus = eurode kulumise kiirus :D
    Jube kiiresti sulavad käest (loe: arvelt) küll.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!