Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 18. jaanuar 2011

Küsimus

Ma saan aru, et tagasiside on vajalik,
aga kallid küsitlejad- mina ei tee teie eest arengukavasid. Ma ei taha vastata küsimustele stiilis- "mis peaks teie meelest muutuma ettevõtluskeskkonnas". Ma ei viitsi, mul pole aega ja see ei huvita mind ka.
Miks ja õigupoolest mida peaks vastama küsimustele stiilis- "miks valisite just selle regiooni oma ettevõtte asukohaks". P..sse see maja tehti siia üle 50 aasta tagasi.
Ma ei taha jagada teiega oma organisatsiooni struktuure ja meil pole ka udupeeneid strateegiaid.
Ja kõige olulisem. Ärge saatke mulle  ankeete, mille pean välja trükkima ja käsitsi täitma. Fk, me elame e-riigis.

Vabandan oma emotsionaalsust, aga viimastel päevadel olen ma üle ujutatud igasugu ankeetidest ja tagasiside lehtedest. Palun minge ja läbige mõni turuuuringute ankeedi koostamise koolitus.
Kõige lihtsam reegel, küsige ainult seda, mille vastusega on teil hiljem midagi peale hakata. Ma väga loodan, et olen ainuke, kes saadab teile vastuseid kinnisilmi ristikesi pannes ja lakke vaadates peeneid lauseid välja mõeldes:(

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!