Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 24. august 2010

Retsept aktiivsele lapsele

1. juulist on teatavasti neil toiduainetel, millel sees asovärvid, peal hoiatus-Võib avaldada kahjulikku mõju laste aktiivsusele ja tähelepanuvõimele.
Mis on väga hea ja õige, sest kurvastavalt palju on peresid, kus ostuotsuseid ja söödavate maiustuste koguseid määravad lapsed, mitte nende vanemad.
Täiesti ebaseksikalt oli mul vaja ükspäev võtta Espumisani. Loen hajameelselt koostist- ja mis ma näen E110!. Loomulikult ilma hoiatuseta, et saan küll ühest probleemist lahti, aga samal ajal muutun närviliseks. Võtsin siis ette kogu oma ravimitekarbi ning rõõm on tõdeda, et kui limonaaditootja üritab oma jooki kollaseks saada parema müügi huvides, siis ravimitootjatel on sama eesmärk.
Kes muidu sööks Marsimehe vitamiine (E110) või jooks Sudafedi köhasiirupit (E124), kui nad ilusat värvi poleks?

1 kommentaar :

  1. Oh, äratundmisrõõm..
    Ja laste astmaravimites oli (ma ei tea, kas nüüd enam on) ju see kurikuulusPäikseloojangukollane, mis teatavasti võib põhjustada astmat ja nõgeslöövet... ;)

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!