Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 13. september 2019

Suka Püksid

Ma kirjutasin siin mõni aeg tagasi, et naisterahva vaimse ja füüsilise võimekuse määramiseks on väga hea mõõdik: võime panna iseseisvalt jalga sukkpükse. Tookord pidasin ma silmas painduvust. Nüüd olen sunnitud oma teooriat täiendama.

Ma panin täna hommikul reaalselt, ilma liialdamata sukkpükse jalga 10 minutit!!
Ja ma ei saanud neid ikka otseks. Lihtsalt aeg sai otsa, ma pidin tööle minema..


Vabandage, ma tulen täna hiljem. pean hommikul sukkpükse jalga panema....
?!


Kui mu postitust peaks lugema mõni tootja, siis pakun tasuta äriidee. Mõelge ka vanematele prouadele ja paigaldage sukkadele abistavad nooled. Tänan :)

13 kommentaari :

  1. Mul oli hallidel aegadel venelannast varustajaproua, kelle veidi vildakas häälduses olid need "suukapjuksid":D

    VastaKustuta
  2. "vanema proua" positsioonilt - ma olen viimase paari aastaga sukkpükstest peaaegu loobunud ja läinud külmal aastaajal peamiselt üle lühikeste retuuside (õhukese dressi moodi retuuside, mitte sukaosakonnas müüdavate) ja põlvikute kombole. Sestsaadik, kui kuumahood hakkasid ja ma olen veidi juurde võtnud, hakkasin sukkpükse lihtsalt kohutavalt ebamugavana tajuma: küll õmblus pigistab, küll kipuvad alla vajuma, sest mu reied ei ole ühtlaselt torukujulised, vaid ülevalt laiemad, alt kitsamad. Liibuva dressi tüüpi retuuside lõiked on miskipärast palju paremad, ei pigista, ei hõõru, ei vaju alla.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Retuus on hea mõte, aga iga kostüümiga ei sobi :( peab vist stiili muutma. Oleks vabam ja lihtsam

      Kustuta
    2. Sama teema, retuusid on paremad. Muidugi peab nendega kandma sokke ja vastavaid jalanõusid.

      Kustuta
  3. Off topic: su kaks viimast aknapilti on super. Tore vaheldus pilvedele =)

    VastaKustuta
  4. pealkiri meenutas mulle kohe seda, et läti keeles on sukkpüksid "zeķu bikses". iga kord ajab naerma. oi neid lätlasi, kus on ikka naljavennad.

    VastaKustuta
  5. Oleneb tootjast. Ma olen kobamisi ja kiiruga suutnud paar korda osta väga hästi jalas istuvad sukakad. Muidui pakend lendab kohe prükki ja vanajumal ise teab, mis toode ja mark :D
    Parimad olid coopi sooduskastist eelmisel sügisel haaratud värvlised 40denised. Ma olen need ribadeks kandnud aga taas, tundmatu tootja ja pakend kadunud.
    “Toetavaid” enam ei osta, ühed kippusid ise lahkuma, koos alukatega. Väga toetavad, ma ütleks :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Õnneks algas sügis ja ma saan südamerahus paksud värvilised jalga panna. Ei keerdu ei purune :)

      Kustuta
  6. Ma kannan ainult Golden Lady 20-deniseid (vist) sukkpükse. Neid müüakse vist ainult Prismas, aga hinna-kvaliteedi suhe on minu meelest kõige parem - kas sukkpüksid üldse saavad kauem kui kaks nädalat vastu pidada, enne kui juhtub küüs või toolinurk või midagi mud sellist juhuslikku? ja need ei lähe keerdu!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. GL on jah hra. Mu viimased on olnud Pompea. Ehk ongi brändi viga?

      Kustuta
  7. Proovi Wolford omi, kvaliteetsed, vastupidavad jne.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!