Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 7. juuli 2009

anekdoodid

Viimasel reisil kuulsin seltskonnas päris mitut head anekdooti. Panen kirja, et meelest ei läheks.

Ühel naisel oli mees kirglik kalamees. Naine läks garaazi, kus seisid mehe õnged ning murdis õnged pooleks, lõhkus kogu varustuse. Seejärel läks ta tuppa, heitis voodisse ja teadis- tänane öö on viimane, homset hommikut ta enam ei näe.

Väga vana lugu. Peale sõda lastakse mehel kirjutada avaldus parteisse astumiseks. Mees kirjutab- palun mind võtta KP liikmeks. Komsomolisekretär kõrvalt: "Õige on KPSS...". Mees vastu, las jääb KP, SS-is ma juba olin..

Parem Georg Otsas kui Paul Keres

Jälle nõukaaegne lugu. Liiklusinspektori post. Vaja raha teenida ja miilits siis tropib- kellel tulekustuti puudu: 3 rubla trahvi, kellel tõkiskingad- 2 rubla jne.
Ühel päeval kihutab mööda must Volga. Miilits tormab välja- auto aeglustab, aken keritakse alla ning antakse 100 dollarit, seejärel kihutab auto edasi.
Järgmisel päeval sama lugu. Ülejärgmisel ka. Miilits mõtleb- milleks mulle need 2-3 rublased. Lööb jalad seinale ning on iga päev Volgal vastas, et saada 100 dollariline. Niimoodi sujub mitu nädalat. Ühel päeval Volga ei tule. Teisel ei tule. Nädal aega ei tule. Miilits täiesti närvis.
Kaks nädalat hiljem ühel päeval Volga platsis, 100 dollarit ka. Miilits peab Volga kinni ja küsib: kus te vahepeal olite? Juht vastab: Kanaaridel. Puhkamas käisin.
Miilits vihastub: za moii dengi??!!...

Sõda. NL on välja töötanud uued moodsad tankid ja saadab mehed masinaga lahingusse. Tankipolgu liige võetakse sakslaste kätte vangi. Pekstakse ja piinatakse, et mees avaldaks uuema tehnoloogia ja tanki joonised. Mees vaikib kangelaslikult. Sakslased piinavad veel hullemini,
Lõpuks pääseb mees taas omade juurde. Sõbrad küsivad, noh- oli kohutav. Mees vastu: muidu polnud, aga näe, tuleb välja, et tanki ehitust peaks teadma ...

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!