Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 3. jaanuar 2019

ilutulestikust


kass kardab pauku.

Huvitav, kuidas loomad sõjaajal hakkama said...?
Ei olnud ju vajagi, nad söödi ju ära...

3 kommentaari :

  1. Oeh, kohanesid? Mu esimene koer ei kartnud aastaid ja siis järsku ühe tugeva äikese ajal hakkas kartma. Ja peale seda oli ikka õudne tüütus - suvel äikesed ja aastavahetusel saluudid.

    VastaKustuta
  2. Uusaasta paugutamisega teab arvestada, hoiab looma toas ja lohutab teda. Aga palju hullem on suvalisel kellaajal plahvatav müra. Jalutasime koeraga ja just siis, kui ta sättis ennast asjale, alustas paar maja eemal kellegi vilede ja vingumisega tulevärk. Vaene loomake ehmatas nii et kulus tükk aega jalutamist, enne kui ta söandas uuesti oma häda hakata tegema.

    VastaKustuta
  3. meie kandis võetakse uut aastat vastu juba detsembri keskpaigast, nüüd, tundub, hakkab vaiksemaks jääma-
    Mind ausalt öeldes häirib see ennast isegi rohkem. Kass kardab järske ja ootamatuid helisid, Kui on nonstop paugutamine, siis see häirib teda vähem.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!