Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 30. oktoober 2012

müüt murtud

Mul on nüüd 3 aastat olnud sammulugeja. Ehk, kui ma varem lootsin või arvasin, siis nüüd ma tean, et viimased 1068 päeva on mu tuharalihas saanud iga jumala päev vähemalt 10 000 kokkutõmmet + kord-paar nädalas veel midagi, mida idee poolest peaks nimetatama spordiks.

Tselluliit mu tagumikul vaid irvitab ning pole hoolimata kohusetundlikest sammudest kriipsugi taganenud.
Sügisel otsustasin muule lisaks veel tantsima minna.
Kuna eile oli taaskord rahvusvaheline enese peeglist imetlemise päev, siis selgus kurb tõsiasi. Kaal ütleb, et kahe trennikuuga on mu kaalule lisandunud 2 kilo.

Hüva, rubensist on asi veel kaugel, aga asi on  PÕHIMÕTTES. No mis mõttes sportides kasvab kaal ja kann???

5 kommentaari :

  1. Võimalus 1: sportides kasvab lihas, mis kaalub rohkem kui tselluliit.
    Võimalus 2: sportides kasvab söögiisu. :)
    Võimalus 3: tegemist on mingi juhusliku lühiajalise füsioloogilise kõikumisega.

    Mis tantsus sa käid?

    VastaKustuta
  2. Jään enesele kindlaks, et sport on saatanast:D

    VastaKustuta
  3. Mul kasvas kah füüsiliselt seni kõige aktiivsemal aastal kaal, aga ma eriti ei imestanud, sest reielihased olid siis ka sellised, et normaalsed püksid ei tahtnud enam jalga mahtuda. ja olid tõesti lihased, see oli näha sellest, et püks kippus rebenema just siis, kui ma musklipunnitamise liigutusi juhtusin tegema.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!