Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 29. märts 2010

Teeme ära

Koeraomanikud lähevad ja koristavad ära oma lemmikute junnid. Noored nopivad kokku tühjad krõpsu- ja joogipakendid. Suitsetajad korjavad maast suitsukonid.
Tallinnast saaks väga puhas linn.

3 kommentaari :

  1. Eks see koeraomaniku elu ole ikka raske, teismeliste elu nõnnasamuti, koni kimujatest rääkimata. ESLÜ iga-aastase penisitakoristamiskampaania ajal olen täheldanud, et selleks ajaks hakkavad koerad maju ja autosid ka sööma.
    Ilmselt süüakse pube-eas meitel suure hädaga juba ka vanu elektripliite juues peale vana autoõli ning kimutakse suures sõltuvuses objektilt üleliigne ehitusmaterjalgi ära.

    Mõned aastad tagasi, kui õpilased kommunistliku laupäevaku raames tee äärde saadeti, juhtusin eelmise päeva õhtul sõitma tln.-trt maanteel. Sa nugis, mida autodest välja loobiti!

    Midagi on ju ikka süsteemselt mäda, kui sellised asjad juhtuvad.

    VastaKustuta
  2. Aga kes koristab ära mõtted , mis rikuvad linna??

    VastaKustuta
  3. Nutt kurgus, tahaksin ka ironiseerida natuke - koristamas näete ainult neid, kelle pole koera ega kassi, kes elus suitsu pole tõmmanud ja kes tuima järjekindlusega oma neljakssorteeritud jäätmeid kalli raha eest vedada lasevad. Ja siis nad korjavad seal seda koerasitta oma küla vahel ja Õismäe/Astangu türastan'd tiblade vannitoaremondi jääke Harku järve äärast ja .... /nuuks/

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!