Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

pühapäev, 17. detsember 2023

Kuri lõng ja julge kass

 Ostsin sokkide parandamiseks lõnga. Viskasin vihu voodile, sokkide juurde, et meelest ei läheks. Sööme köögis ja kuulen, kuidas kass lärmab. Selgus, et lõngakera oli  kinnituspaberi katki rebinud, kassi reeturlikult rünnanud ning kassile kallale tungides teda lausa teise tuppa jälitanud.  



Harutasin kassi lahti. Panin lõnga turvalisuse huvides kilekotti. Mõni aeg hiljem taas võitlushääled. Lõng oli kotist välja tunginud ja vaene kass võitles elu nimel.

Teate neid nunnusid lugusid, kuidas kass lõngakeraga mängib. Ärge uskuge.


7 kommentaari :

  1. Meil on elutoa põrandal just kokku saanud 3000 tükine pusle. Muidu selline suht rahumeelne elukas, lamab teleka ees ja midagi paha ei tee. Aga täna öösel proovis kassile kallale minna! Nüüd on puslel olevale mägimaastikule lisandund "päris" reljeef.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tuletab meelde lugu Shveikist kus kiisu sõjakaardi reljeefseks muutis ja polkovnik Schröder näpu sisse torkas: Was ist das ... Das ist katzendreck"

      Kustuta
    2. Ahhaa, nüüd mitukümmend aastat hiljem saan siis teada, et mu väikest kutsikat ründasid ajalehepakid :D

      Kustuta
  2. Kass on nunnu ja lõngakera pahast vaimust vaevatud.

    VastaKustuta
  3. Seda võib juhtuda kutsikatega ka :)

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!