Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 2. detsember 2019

Igapäevane

 Mulle meeldib väljend Libeduse Oht. Olles ainsuses, viitab see ühele suurele ja konkreetsele kollile, mis ähvardab ühes kohas. Et kui Rakveres keegi teelt välja sõidab, siis Pärnus võib olla rahulik... Libeduse Oht oli sel päeval Põhja-Eestis... ?

Eesti keel on imelik

#maeioskaguugeldada
btw, kui te juba lugema tulite. Kas kellelgi on meeles. Mingi aeg tagasi oli juttu äpist, mis viib kokku abivajajad ja- pakkujad. Mul jääb iga päev ühe- kahe inimese ports sooja õhtusööki üle. Ma annaks selle väga hea meelega mõnele vaeslapsele ( kui ei pea väga palju vaeva nägema).

5 kommentaari :

  1. Äkki on helpific.com?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See pole päris see, mida ma mõtlesin aga ka see tasub uurimist. Tänan!

      Kustuta
  2. "Libeduse oht" on jah üsna kummaline hoiatus. Aga minu konkurentsitu lemmik EMHI lehel on "Laevad jäätuvad aeglaselt"... Ilmselgelt on aeglane jäätumine ohtlikum kui kiire... :)

    VastaKustuta
  3. Kui sa nii ütled, siis see kõlab nagu see oleks Urr:)

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!