Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 29. aprill 2016

Minu imeline dieet

ehk kuidas kaotada 4 kilo mitte midagi ette võtmata.

Ma andsin paar kuud varem lubaduse, et mitte iialgi enam ma ei pea dieeti.  Kuu tagasi avastasin aga ootamatult, et seelikud käivad ümber piha ringi ja ning püksid vajuvad alla. Seda siiamaani, sest ma ei suuda minna uusi riideid ostma.

Ka kaal näitab stabiilselt oluliselt väiksemat numbrit...

Mis toimub, mõtlesin. Kui pingutad ja näed vaeva, ei juhtu midagi ja nüüd niimoodi lambist. Tervis on mul korras, mingit haigust olla ei tohiks.
Mida ma siis teisiti tegin.

Vastlate ajal tuli kuidagi teemaks ja jutuks paast. Et vanasti sai liha otsa ning inimesed olid sunnitud paastuma. Kirik varastas kombe ja muutis asja ametlikuks.
Ja niimoodi tekkiski mul spontaanne mõte, et teeks lihavõtteni nii, et sööks vaid kord päevas liha-kala st loomset valku.  Teine, ja mitte vähem oluline moment selle juures oli see, et senistest toitudest oli kõriauguni. Vaja oli uusi ideid, põnevaid roogi.  Mõeldud tehtud ja siiani olen ma sellest kinni pidanud.

Ja ongi kogu saladus. Ma suurendasin proportsionaalselt kordades süsivesikute tarbimist ning vähendasin valgu ja rasva tarbimist.

Ehk siis ma olen läbi isikliku eeskuju jõudnud järelduseni, milleni osutavad sajad maailmas ringlevad dieedid, aga mida mitte keegi ei usu.
Muuda oma  toitumist ja see toob kaasa positiivse muudatuse.

Kui sõid varem taimetoitu, alusta paleodieedi ja lihaga. Kui enne ei joonud piima ega söönud saia, siis nüüd hakka või siis vastupidi.  Vahet pole.
Oluline on lihtsalt midagi muuta.
M.O.T.T:

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!