Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 9. detsember 2014

Kas horoskoobid räägivad tõtt

Minu postitus, milliseks kujuneb erinevate ennustuste järgi mu 2014 aasta on mu kõigi aegade loetuim postitus.
Mistõttu ma vabandan kõigi ees, kes guugeldades ja eeldades, et leiavad sealt oma horoskoobi, seda lugema jõudsid ja siis pettunult avastasid, et tegemist on hoopis mu blogiga ja täpsete ennustuste asemel mu melanhoolsed monoloogid.

Aga kuidas siis läks? Kas horoskoobid lähevad täppi?


pr. Paukson väitis: Töös ja karjääris väga keeruline aasta. Väga võimalik, et võidakse koondada. Töökaasastega suhted pingelised ja jahedad, 
Töö on mul alles. Suhted ka ok. Aeg-ajalt saab väga kõrini ja ma ise olen ka muutunud. Kas keerulisem aasta, kui senini? Seda ma ei julgeks öelda,

Ettevõtmised õnnestuvad veebruari esimesel poolel ja märtsi lõpust kuni mai alguseni.
Keerulist ja pingelist aasta esimest poolt ennustas ka Eesti Naine,
Uued reeglid ja muutunud väärtusskaala tekitavad sinus veebruaris ja märtsis  ühe etapi lõppemise tunde, millest võid tegelikult hoopis võita. Soodne aeg alustada uuega ja investeeringuteks..


Mul on tegelikult väga kahju, aga sel aastal mul ei õnnestunudki täita projekti: õpin ära vähemalt 3 uut asja. Siiski patuga pooleks võin ennast natuke kiita. Need pole täiesti uued asjad, aga unustatud vanad.
Ma tuletasin meelde gimpi.
Ma võtsin üle saja aasta kätte vardad ja kudusin 2 kampsunit, Mnjah. Kampsikutel endil pole suurt viga ja kududa meeldib mulle endiselt, aga selgus, et hea riidetüki saamiseks on endiselt vaja millegipärast head lõiget. Mida mul pole ja mu isejoonistatud-konstrueeritud soperdised annavad tulemuse, millega kannatab küll suusatama, aga mitte tööle minna. Ma tõsiselt püüan, et jõuaks järgmise aasta jooksul need uuesti lahti harutada ning ülejärgmisel aastal uuesti proovida. see oleks vist jõukohane tempo...:)
Ja kass. Kiisuke. Mul on varem loomi olnud, aga mitte kunagi sellisel viisil. Nii minu, ainult minu....Minust on saanud südamest kassiinimene. Ma jälgin FB-s mingit 3-4 kassilehte ja valan igal hommikul pisara õnnetute hüljatute pärast...

Aprillis sain töise tunnustuse. Jess...:)

Horoskoopides lubatud aasta esimese poole muudatustega on nii ja naa.
Veel aasta varem kutsuti mind osalema ühel konkursil. Asi venis ja venis ja lõppeski millalgi kevadel. Mul oli selleks ajaks üsna kõrini ja ka nemad otsustasid teise kandidaadi kasuks. Ja paar kuud hiljem selgus, et ettevõte restruktueeritakse ja paljud koondatakse. Võib öelda, et mul vedas.

Ja teine märksõna on äpardunud äriideed. Korra olen ma kutsunud ise teisi ja kahel korral teised mind, davai, teeme ise.  Ja ... midagi jäi ikka puudu. See, mis paarkümmend aastat tagasi oli lihtne ja normaalne on täna ebamugav ja tülikas ja riskantne.
Ma sain aru, kui mugav, turvaline ja hea elu mul ikka on. Ma olen nii sügavalt oma soojas mugavuspesas, et... ma ei teagi kas see on hea või halb. Kõik on ju hästi?

Aga horoskoobis lubatud elumuutust pole. Võimalusi on olnud. Mina pole valmis.

Mu elu pole muutunud. Muutunud olen mina. Minus on oluliselt vähem küünilisust, pragmaatilisust. Ma olen muutunud uskumatult idealistlikuks ja eetiliseks. Isiksuse seisukohast on see muidugi suurepärane, aga karjääri seisukohast katastroof.
Veidral kombel on kardinaalselt muutunud ka mu maitse. Mulle tundub, et kui maailmas oleks 10% vähem soola ja suhkrut, oleks maailm parem paik.
See kõik on vastuolus terve mõistusega. Kõikide sõltumatute šveitsi teadlaste uuringud väidavad. et kuna vananedes maitsemeeled nüristuvad, siis vajatakse intensiivsemaid maitseid ning elukogemused ja - raskused peaks kaasa tooma kibestumust, pettumust ning hävitama naiivset usku inimestesse ja paremasse homsesse. Hea teada, et ma muutun hoopis nooremaks:)

Minu sünnipäeval, juunis, tuli lumi maha.
Nüüd olen ma oma elus vist kõike näinud.

Kui te olete sündinud Õhu märgi all, siis olge selleks valmis, et kogu 2014. aasta jooksul tuleb teil olla sündmuste keskmes ja kõigis ühiskondlikes algatustes aktiivselt osaleda. Õhustiihia esindajate jaoks on 2014. aasta isiksusliku eneserealiseerimise, karjääritõusu ja loominguliste saavutuste aasta. Rohelise Hobuse aastal kujuneb õhustiihia esindajatel isiklik elu väga tormiliseks, see saab olema eredatest sündmustest ja unustamatutest kohtumistest küllastatud. coffee.ee

Sügisel mängivad sinu karjääris rolli reisid ja kauged maad.(Eesti Naine)
Teine poolaasta toob endaga kaasa palju raskusi, tülisid, haigusi ja arusaamatusi.(coffee.ee)

Haige pole ma sel aastal olnud. Tülitsenud vist ka mitte. Ma tülitsen üldse harva. Kui on arusaamatus või eriarvamus, siis eelistan selle lahendada ja edasi liikuda mitte karjuda ja vaenata.

Sügisel sai minust veidral kombel meediatäht.
Osalesin ühel üritusel. Ja millegipärast otsustati üritust kajastavate fotode ja uudislõikude hulgast kasutada just neid, kus mina esiplaanil. Vastik. Ja kui kaitsetud me tegelikult oleme.
Olles avalikus kohas pead sa alati olema meigitud ning naeratava näoga.

Minu isiklik võit. Üks kehtima hakkav seadus kehtestas korra, mis minu hinnangul oli tarbijate jaoks kahjulik ja eksitav. Ettevõtte jaoks ka. Tagajärjetult üritasin seda meediale ette sööta. Lõpuks õnnestus. Nagu meedias ikka kombeks. Üks ajakirjanik tegi põhjaliku kodutöö ja kirjutas väga hea ülevaate. Päev hiljem, allikaid küsitlemata ja mõningaid lõike ümber tõstes, olid samast asjast teinud referaadi teised autorid. Nädal hiljem ärkasid konkureerivad väljaanded ning tahtsid saada samal teemal vastuseid. Aga see selleks.
Oluline on see, et ma ajasin ministeeriumi närvi. Oluline on, et asjapulgad kutsuti kokku. Oluline on, et me saavutasime muudatuse.

Selle aasta märksõna on kindlasti esinemised. Ma olen tõepoolest väga tihti käinud rääkimas, lisaks koolikogemus ning osalemine ühes väga ägedas uues koostööprojektis.
Ja kõik see on mu ellu toonud väga veidraid ja huvitavaid kohtumisi ning inimesi. Tuleb välja, et mulle meeldib suhelda. Tuleb välja, et eestlased suudavadki, päriselt ka, koostööd teha. Seda on olnud väga huvitav kõrvalt jälgida ja tohutult arendav ise selle keskel olla. Mulle päriselt ka tundub, et me suudame selle projektiga Eesti riigi toimimist ja rahade kasutamist paremaks ja efektiivsemaks muuta.

Veidrate kohtumiste rubriiki läheb Dirlene. Läbi interneti jõudis minuni abipalve teiselt poolt maakera aidata üles leida Eesti juured ja esivanemate lugu. Kogu selle info otsimine oli nii nii äge!!
Ja armas. Nüüd on mul paar toredat kirjasõpra. Mul on väga hea meel, et sain aidata ja väga kahju, et sain nii vähe aidata.

Reisida sai üsna palju. Eredaim ja olulisem on ilmselt reis isaga tema lapsepõlvemaadele. Mul on hea meel, et mingigi osa memuaaridest on salvestatud ja olemas. Et mul on pildid olulistest kohtadest ja ma sain oma isa rõõmustada.
Ehk on neid mälestusi kunagi kellelegi veel, peale minu, vaja.

 Mida me siis järeldame? Kas horoskoobid räägivad tõtt?
" Tuleb raske, aga tore aasta" ennustasid 4 horoskoopi mitme peale kokku.
Muidugi.
Neil oli ju õigus:)

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!