Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

kolmapäev, 12. märts 2014

Tähtedelt pead sa tõde kuulma

Ma käin alati märtsikuus hambaarsti juures. Sest ma tahan.
Millalgi oktoobris- novembris lugesin oma lemmikhoroskoobist soovitust võtta hambaarsti juurde käik ette enne aasta lõppu, sest " märtsis võib ette tulla ootamatuid takistusi".
Kahjuks ei saa ma teile pakkuda tõestuseks enam linki, sest ma ei suuda sellelt lehelt ajalugu leida. Aga uskuge mind, palun.
No mis takistusi saab tulla ette arsti juurde minekul. mõtlesin toona. Aga kuna kirjas oli märts- kuu, milleks mul oli plaan tehtud, siis jäi see mulle meelde.

Saabus märts.

Kuu alguseks broneeritud aja osas helistati ja anti teada, et arst on kahjuks haige.
Leppisime kokku uue aja.

99,9% tõenäosusega on läbi aegade olnud neljapäev päev, mil pole koosolekuid-sõite-komandeeringuid. Ehk siis päev, mis ideaalselt sobib arsti juurde minekuks või õhtuseks teatrikülastuseks. Aga reeglid on selleks, et kinnitada erandeid. Just selleks neljapäevaks määrati tähtis kohtumine teises Eesti otsas.
Muutsin aja ümber.

Järgmiseks neljapäevaks. Sest neljapäev on see päev, kus tavaliselt... jne. Ja pole ju võimalik, et kaks neljapäeva järjest jne.
Oli võimalik. Kaks neljapäeva järjest.
Ma helistasin jälle ja lükkasin arsti aja nädala võrra edasi.

Valisin seekord reede.
Ja eile- arvake. Jah, just selleks reedeks on planeeritud terveks päevaks koosolek, mis lõppeb kurat teab millal.
Õnneks saab märts nüüd läbi.
Ehk õnnestub aprillis?:)


Ma olen vaadanud siiras hämmingus, kuidas mu postitus 2014 aasta horoskoobist on kogunud 2726 külastust.
Enam ma ei imesta.
Loomulikult. Milleks lugeda banaalseid targutamisi või keeruliste ja igavate raamatute kokkuvõtteid.

Kui sinu saatus on kirjas tähtedes...:)

2 kommentaari :

  1. Ma olen maru laisk ja ei viitsi seda teemat otsima hakata ja seega ei tea ka, millise tähemärgi või looma-aasta horoskoobist sul jutt, aga.... midagi on mäda selle märtsikuise hambaarstil käimisega tõepoolest. Meil ka muudeti märtsisse pandud aega (naljalt seda juba ei juhtu). Ja kuna mu pea on teatavasti prügikast, mis talletab kõik kuupäevad ja kellaajad neid üles märkimata ja kuna õhus on korraga nii hambaarst kui ka ortodont, siis noh...esimest korda elus ajasin ma ISE kellaajad segamini ja seega magasin õige aja maha. Paraku meil siin nädala kaupa pole midagi edasi lükata, nüüd siis otsaga aprillis juba :)

    VastaKustuta
  2. Ma olen Sinu sünnipäevale eelnevast märgist.
    Ehk on seotud suviste sünnipäevadega:)?

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!