Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 15. detsember 2011

Ivo Linna ja Maria Listra jõulukontsert

Maria Listra ja Ivo Linna on muidugi kvaliteedigarantii.
Ja Raadio Lastekoor oli veel kirss tordil. Ma mäletan, kuidas meie õpetaja pea põlvili anus, et me vähemalt naerataksime... tänapäeva lapsed laulavad lusti ja rõõmuga. Super solistid ning prof koor!

Ning veel üks üllatus, kui palju on meil eestikeelseid jõulu- ja talvelaule! Sõbrad Artistist, visake Sinatra minema ja pange keskustesse eesti omad laulud. Need on seda väärt.

Maria Listra on VAPUSTAV: Ma ootan, Estonia, teie pressiteadet, et Violeta või Carmeni osas teeb külalisgastrolli Listra. Sel noorel naisel on ees suur tulevik.

Minge kuulama vaatama, kui vähegi saate. Mustas ja hallis detsembris üks ilus helge hetk.

1 kommentaar :

  1. Tere!

    See Jõulukontsert on küll hetkeks ajalugu, kuid selline, mida meenutaks aastaid! Ootasin midagi suurepärast, kuid tuli veelgi rohkemat minu ootustele.

    ARMASTUS - see on minu arusaamise kohaselt Sulle, Armas Maria, hinge-omane ja see eristab Sind jõhkrusest. Jää oma stiilile kindlaks. Armastuse sõnum peegeldub Sinu häälest, Sa ei laula nootisid ja sõnu, vaid emotsioone. Ja see emotsioon on lootuspäraselt väga paljudele - igatsetud.

    Südamest parimate soovidega

    Olev, poolenisti justkui eikeegi.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!