Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 3. juuni 2011

Kana

 

Krt, ma olen nii vihane. Ma teen varsti facebooki lehekülje  "Nõuame korralikku kana".
Jälle. JÄLLE. Virutasin ma täiega prügikasti 6. kuupäeva kana. Sest see haises. Ja nüüd haiseb köök ja prügikast tuleb jälle välja viia.
Mida põrgut nad küll sinna karpi panevad??
Rannamõisa kana ma ei julge ka osta- see kile ei tundu väga turvaline. Ostan siis Talleggi, viskan prügikasti, mõnda aega ei osta üldse, aga ilma nagu ka päris ei saa. Tahaks ju kana.

Eesti turg vajab suuremat konkurentsi, ma ütlen. Ja parti, palun, hakake ka mõistliku hinnaga müüma.

4 kommentaari :

  1. Kirjuta Pille.Pajunurm@tallegg.ee või klienditeenindus@tallegg.ee, mina olen nendega pikalt vestluses olnud ja tegelikult tõesti loobunud Talleggist. Lihtsalt ma arvan, et neile tuleks siiski lakkamatult teada anda et nad müüvad sodi, ehk hakkavad ise ka aru saama. Niisama kana prügikasti viskamisest ja toa tuulutamisest ei lähe paremaks.

    VastaKustuta
  2. Tobe küsimus, aga kas kana haiseb sellepärast, et ta on halvaks läinud? Siis võib-olla pole asi tootjas? On ju inimesi, kes tõstavad kana ostukorvi, jalutavad pool tundi poes ringi, avastavad siis, et "kana ikka ei taha" ja sokutavad selle sokiriiulisse, kus linnuke veel pool päeva laagerdub, kuni keegi ta juhuslikult avastab ja külmletti tagasi toimetab...

    VastaKustuta
  3. Ah, ega ma seda väga tootjale ei tahtnudki taandada- lihtsat kuna 2 brandi ongi ju ainult müügil, siis valik ongi 2 vahel ja kui kumbagi usaldada ei saa- siis saan, mina, kes ma linnuliha armastan väga kurjaks.

    VastaKustuta
  4. Aga mine ja osta Nõmme turult, konkreetselt Saaremaa putkast. Alati värske...

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!