Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 25. veebruar 2011

Valimisreklaamist

Ma annan täiesti tasuta ära idee valimisreklaamiks. Ehk keegi erakond on nii armas ja järgmisel korral kasutab seda?

Poe ees, mille kõrval asub muuhulgas ka linnaosavalitsus, on kuumaastik. Või oleks see kuu solvamine? Lühidalt- kraatrid, kuristikud, roopad , mäestik. Parkimiseks pead sa olema saanud load viimaste aastate jooksul st siis olema kõrgema pilotaazi proff, et mitte külglibisemisega kõrvalolevatele autodele mitte selga vajuda. Ja jalakäijana omama ideaalset tasakaalutunnetust....

Võiks võtta kätte ja parkla ning kõnniteed jääst puhastada. Ning uksele riputada sildi: Vassiljev tegi. Või siis need lapsukesed, kes praegu inimestele tulutult üritasid kalendreid ja voldikuid jagada panna möödujatele naeratama ja ütlema- te ei kuku, sest kandidaat nr see ja see koristas platsi ära. Valige tema!

Ma küll valiks. Vist.

1 kommentaar :

  1. Kotuse kirjeldis om kahtlaselt tuttav... Olle' vist esiki säält peris tihti müüdä kõndinu'.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!