Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

kolmapäev, 16. veebruar 2011

2011 Eesti laulu 1 poolfinaal

Kiirelt siis kommentaarid esimese poolfinaali kohta.
Jaana Kask- väga prof esitus, aga tüdruk vajaks mu meelest kõvasti stilisti kätt. Või siis vastupidi, ei vajaks üldse(?) Samuti võiks refrääniga midagi ette võtta- kas lihtsamaks või siis aeglasemaks teha. Praegu ei jõua kõiki neid väljamõeldud vigurdusi piisavalt veenvalt ära laulda, osa laulu veenvusest läheb kaotsi.

Noorkuu- mulle väga meeldis. Selline kepsakas, absoluutselt prof. ja meenutas ilusaid noorusaegu

Kait Tamrast oli ääretult kahju ja samas ka väga õpetlik case. Laul oli ju iseenesest imeilus, aga hääleke väga nõrgake. Tulemus oleks olnud ilmselt absoluutselt teine, kui selle laulu oleks esitanud näiteks Tõnis Mägi või siis Noorkuu omas stiilis. Teine nö õpetlik osa tuleneb siis järeldusest kui nooreks meie estraad on muutunud.
Njah, rohkem täiskasvanud inimesi, palun.

Getter Jaani. Ütleme nii, et Lõhmusel on paremaid laule. Aga mulle meeldib Getteri energia ja tahe ning läbi mõeldud show  eest samuti mitu plusspunkti.

Majoneesi väljakukkumisest oli mul väga kahju, kuna hip-hop meeldib mulle juba stiilina väga. Ja poiss oli väga sümpaatne. sellist energiat tahaks kõigilt esinejatelt näha. Aga selge, et võita saab vaid üks ja ilmselt artisti seisukohalt on olulisem, et laul pääseks raadiotesse ja nö rahva sekka.

Meister ja Mari- kui ma seda laulu reklaamis nägin, siis mõtlesin, et mida nali... Aga päris esituses, olgugi, et Mari oli silmnähtavalt närvis, (esinemiskogemusi pole vist piisavalt?)- Euroopa telepildis poolpaljad eesti neiud voodis amelemas, ma arvan, et see oleks võinud päris hästi peale minna. Ja kuna laulu kuulatakse vaid ühe korra, siis pole ju suurt vahet mis laul on:) Hea lihtne viisike kaasa ümisemiseks.

Outloudz ja Viktoria- minu jaoks olid need laulud igavad. Aga vaieldamatult profid esitused. Viktoria meenutas natuke seda Rootsi tüdrukut, kes meid kunagi esindas - nimi ei tule meelde, selline blond. Ainult koreograafia: lehvivad juuksed, hoogsad sammud ette, käsi üles.. jäi puudu. Steriilne mu meelest ja nagu öeldud igav.
Stigil sama probleem, mis Kaidul- nõrk hääl. Teine esitaja oleks ehk laulu kuuldavamaks laulnud.

Huvitav kokkusattumus on mu meelest see, et edasi saanutest olid 4 need, kes tahtsid edasi saada ning läksid välja võidule.Oli see juhus? Ainus erand oli Majonees vs Outloudz - selles mõttes siis, et majonees tahtis võita ja Outloudzi poistel oli suva.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!