Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 3. veebruar 2011

fgasrtxzcvbnm... Nokia

Kuu aega vana telefon lihtsalt lakkas töötamast. Kõik nupud klõpsisin läbi. Ei pilti, ei heli. Ausalt, ma ei teinud midagi- ei uputanud kohvitassi ega loopinud vastu seina,. Rahulikult laua peal lebas.
Irooniline on selle telefoni saamislugu. Siiani on kõik mu telefonid surnud loomulikult. Üsna sobivalt on mingil hetkel aku vm väsinud andes ettekäände uue mudeli hankimiseks.
Eelmine telefon oli pikast reast esimene, mis vägivaldset surma suri. Kukkus lumme ja jäi paar korda auto alla. Kui läksin poodi uut ostma, siis andis müüja mulle pikemalt selle mudeli " sest kui teil on kombeks telefone loopida, siis on see hea tugev mudel selle jaoks".
Ja no vot. Vaid kuu ja otsad.

Kalasilmadega ja geelküüntega emtitüdruk andis teada, et ma olin tulnud valesse keskusesse. Tehnik, kes telefonist midagi teab, töötab keskuses B, mitte A.  Ja see, et ma töötan õhtul 7-ni, on minu probleem,. Tehnik ammu kodus. Oodata tuleb hommikuni.

Lauatelefoni mul pole. Ja töö vajab mobiili.
Kuna mingi aeg tagasi ühes aates anti teada, et tantsupeol hakkavad lapsed tantsima emti reklaami järgi, siis on 3 päeva ajudes kedranud... minu soo..ovide puu.... nannannaa.
Vaikus on kuldne. Minu nogija.

Kablutasin siis hommikul kenasti 10-ks ukse taha ootama. Ainult pool tundi järjekorras, et teada saada- tehnik ei oska seda parandada, Saadetakse targemate juurde ja aega läheb 2 nädalat. KAKS NÄDALAT!!!! Õnneks anti mingi vars asemele. Ah, tegelikult vahet pole, helistada saab.

Aga no tõesti, kas ongi normaalne, et asjad kestavad kuu aega??

3 kommentaari :

  1. Analoogne lugu. 123 saatis mu tarkvaraprobleemiga M keskusesse, et ootetööle. OOtetööst sai nädal. Saatelehelt võis lugeda - telefon korras, vist (sic!) SIM -kaardi viga. Minu vajadused asendussai rahuldas. Aga päristelefon jätkuvalt muutusteta...

    VastaKustuta
  2. see nüüd küll väga lootust ei sisendanud..:(
    tahaks ikka oma telefoni tagasi. suur osa numbreid on ju mingis salapärases telefonimälus. Ei viitsi neid jälle sisestama hakata...

    VastaKustuta
  3. Kahjuks küll. Lasin ootetöö võimatusest kuuldes numbrid ajutiselt SIMile tõsta. Jäin tarkvara üleinstallimise tõttu ilma kalendrisse märgitust - päevaplaanitu on ka paha olla.
    Aga loodan parimat - lootus surevat viimasena.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!