Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 11. aprill 2024

Tviit 8


Pisike, umbes 1.-2. klassi poiss hakkab üle tee minema. Tõstab käe ja näitab lähenevale autole peatumise märki. Auto jääbki seisma!

Poiss läheb üle. Noogutab juhile ja näitab pöidlaga "hästi".


7 kommentaari :

  1. Poisil on ilmselgelt võluvõimeid! Need siis järelikult otsapidi ka Eestis juba! Siinmeiemaal on pea kõigil jalakäijail siuksed võluvõimed

    VastaKustuta
  2. Üleeile õhtu. Valgusfoor. Mees läheb punasega üle tee ja viibutab lähenevale autole noomivalt näppu. Kassa saad! Kohe seisma, kui inimest näed!

    VastaKustuta
  3. Mõned aastad tagasi väikelinnas poe lähedal. Vanamutt kappab entusiastlikult üle tee suvalises kohas, auto on sunnitud tegema äkkpidurduse. Vanamutt keerab ärritunult ringi ja virutab auto kapotile käekotiga ja omaette pobisedes kappab poe poole edasi. Mida te sõidate siin, autoteel, inimesed tahavad käia!

    Klari

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tüüpiline jalakäija UKs, läheb üle sõidutee, kus pähe tuleb ja sõimab juhte, kes julgevad talle signaali lasta.

      Kustuta
    2. meenub oma aja Pariisi kogemus, kus jalakäijate rohelise tule ajal käisid muidugi jalakäijad; autode rohelise tule ajal käisid ikka jalakäijad, aga siis julgesid ka autod natuke sõita; ja siis vahepeal tulid motikad, kelle ees kõik teised kahte lehte läksid ja ootasid, kuni möödas on.

      Kustuta
  4. Kui roheliste termokottidega ratast väntavad tegelased välja arvata, siis on kodumaised sebraületajad igati koostöövalmid - kes viipab enne ületust, kes noogutab teeületusel. Oluline on aru saada, mida kaasliikleja teeb.

    VastaKustuta
  5. Edinburghis ei oodanud keegi rohelist tuld, aga vöötraja ees lasti kenasti üle. Ma ka viipasin :)

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!