Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 29. november 2010

Tegelikult olen ma tark, ju

Päevaleht loosib oma tellijate seas välja võimaluse omandada haridus "eesti parimas äriülikoolis". Esiteks, muidugi, mis ajast on EBS "eesti parim äriülikool"?
Ja teiseks, ei saa ma üle häirivast mõttest, et kampaaniale eelnev uuring selgitas välja EPL sihtgrupi- keskharidusega madalapalgalised?

7 kommentaari :

  1. Kui sihtgrupp on keskharidusega, siis läheb ju otse naelapea pihta :)

    VastaKustuta
  2. nojah, aga mina loen ju kaa...:(

    VastaKustuta
  3. Nu kõrgharidusega tegelintskid loevad meitel ju ainult rah :)

    VastaKustuta
  4. ja milline siis on eesti parim äriülikool?
    mina küll EBSi üle ei kurda, võimalik, et ta on pärast minu lõpetamist alla käinud, kuid ega ükski teine eesti ülikool paremat ärijuhtimist nii ehk naa pole andnud ja praegu ei anna.

    VastaKustuta
  5. minu jaoks on nr.1 TTÜ ja TÜ on samuti väga-väga hea.
    (Aga eks ma olen tegelikult nõus, et kooli nimest olulisem on see, mis pingi ja laua vahele jääb:))

    VastaKustuta
  6. mine räägi mõnele tehnikaülikoolis, et nad on äriülikool. ma ei usu, et neile selline nimi meeldiks :)
    ma pole siiani aru saanud, miks neil on eriala nimega "Rahvamajandus", seda ei saa isegi ingliskeelde normaalselt tõlkida.

    VastaKustuta
  7. Hahaha... misajast EBS ei ole Eesti parim ärikool? EBS ei ole kindlasti parim, aga Eestis talle küll konkurenti ei ole. TTÜ? TÜ? Nalja teete või?

    EBSi õppejõud on vähemalt tasemel, kui TTÜ õppejõud on vanad NSVL aegsed vuntsid, kes kummardavad Keynes teooriaid ja usuvad, et kommunism on ikkagi parim idee.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!