Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 11. detsember 2018

Reinkarnatsioon

kas võis olla, et mu kass oli eelmises elus vaeslaps, kes pidi käsikiviga jahvatama, nõgestest siidi ketrama, jões käsitsi pesu pesema ja mis kõik veel.
Ja just sellepärast on ta oma järgmises elus, minu kassina, välja teeninud tõelise mugavuselu? Pikuta, maga, söö ...?

Huvitav, kas ma raban piisavalt et olla järgmises elus nt koaala. Või siis vähemalt väga rikka inimese abikaasa?

5 kommentaari :

  1. :D
    Ma tahaks ka järgmises elus olla koaala. Väga rikka inimese koaala nt.

    VastaKustuta
  2. Kaunis loom :)
    Ma vist ei tahaks uuestio sündida ,jälle sama jama otsast peale. Ok, ei mäleta küll eelmist ja jumal tänatud :D

    VastaKustuta
  3. Me kass otsustas täna öösel kell neli, et on aeg trenni teha. Jooksis kodu pidi ringi nagu pöörane, saba kohevil. Hüppas, kargas, ronis, põntsutas. Seda sa tahaksid, jah?

    VastaKustuta
  4. Minu uus kass, kes äsja aastaseks sai, oli eelmises elus ilmselt tolmulapp. Esiteks on ta maine cooni verd ja parka on seljas kolmekordne, ja teiseks, koristades armastab ta täpselt kokkupühitud sodi sisse heita ja end seal õerutada. Nii kui ma võtan uue nõudepesusvammi ja sellega paar korda juba olen pesnud, on see parim mänguasi, las olla natuke tilkuv ja must, mida mustemaks see saab, seda parem, siis on hää sellega ringi suusatada ja seda katkuda ja mind öösel tualetti minnes "ilusti natukene surnuks ehmatada", kui see mulle jala alla jäeb ja ma mõtlen, et misasi see nüüd oli. Ja peidan ma neid svamme kui kavalalt tahes, igalt poolt leitakse üles. Uued seisavad pakis sealsamas, need ei huvita.
    No ja siis nätsutatakse igasuguseid purusid ja tuuste ja kui ma ei juhtu kohe leidma neid väljaoksendatud karvapusasid (kassipidaja "rõõm"), siis kuivavad need ära ja sobivad ka mängimiseks.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!