Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

pühapäev, 2. november 2014

Kommentaar

Ma olen väga kehv kommenteerija. Vahel harva mul siiski tekib soov kaasa rääkida. Ja pole midagi närviajavamat, kui kirjutad pika jutu valmis ning seejärel selgub, et selles blogis kommenteerida ei saa.
Näiteks blogis Lastejutud või siis Tänase päeva kaja.

Võimalik, et see on autorite teadlik valik. Soov vältida anonüümseid kommentaare ja seetõttu surve logida sisse läbi FB konto...
Aga võimalik, et nad seda ei teagi. Sellepärast, igaks juhuks. Kontrollige üle oma kommenteerimsie seaded.

6 kommentaari :

  1. Ma ise olen ka põrkunud mõne wordpressi blogi peale, kus ilma selles keskkonnas kontot omamata kommenteerida ei saa. Mul on kahtlus, et kui anonüümsed kommenteerijad ära keelata, siis teise keskkonna sisselogitud blogi kasutaja jäetakse ka ukse taha nagu anonüümne.

    Kas keegi wordpressi kasutaja prooviks, kas saab minu ajakajas kommenteerida (mul on anonüümsed keelatud)?

    VastaKustuta
  2. Täisanonüümseid ma ei saa lubada, igasugu imelikke on käinud.
    Aga Open ID peaks ikka võimaldama ka teiste keskkondade inimestel minu juures kommida.
    Mind ennast häirivad oluliselt rohkem need "tõesta et sa pole robot" koodid.

    VastaKustuta
  3. Lastejuttude mittekommenteerimine on hea, sest ma vihastan seda lugedes nii hirmsasti, et lihtsalt läheks ja sõimaks. Parem on, kui ei saa.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ole nüüd?!:) Sa oled küll sageli eriarvamusel, aga sõimamas ma pole Sind küll kunagi näinud. Ja Lastejutud on ju viimasel ajal väga apoliitiline ja mahe.
      Mu meelest on see hea, kui kõik alati kaasa ei kiida vaid vahel ka opositsiooni jäävad

      Kustuta
    2. Oh. No tore, et ei ole näinud, oskan vaid öelda ;)

      Kustuta
  4. Muide, oli üks periood, kus mul ei õnnestunud just siin blogis kommenteerida - ja mõnes teises bloggeri omas ka. Asi ei olnud mingites paroolides ega sisselogimises ega robotikontrollis, vaid mingis etapis kadus see nupp "avalda" lihtsalt ära. vist pärast robotikontrolli, aga võib-olla isegi varem, võis olla ka pärast selle valimist, kas tahan kommenteerida bloggeri või mingi muu konto alt.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!