Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 3. juuni 2010

Puhkusele...

Puhkuse alguseni on jäänud teoreetilised 10 töötundi... Sel aastal olen omadega kuidagi ummikus, nii palju on veel teha (aga ikka blogin:))...
Kuuldavasti on Ameerikas inimeste puhkus vaid nädal. Täiesti arusaamatu... Mul on vist kaks korda elus õnnestunud korraga välja võtta 28 päeva järjest- ja no alles siis hakkas looma. Nädala elad sisse, nädala välja ja puhkuseks aega ei jäägi. Ma ei saa aru tegelastest, kes tahavad koolivaheaega lühendada. See oli superaeg. Piisav et teha tööd, pidutseda, lihtsalt niisama olla. Piisav, et augusti lõpus tekkis juba tüdimus ning hakkasid kooli igatsema.

Napp puhkus tingib ka selle, et hull surve on peal. Vahel mõtled, et tahaks niisama lebotada, end välja magada- aga, no kus sa saad. Ei või ju teada, ehk on tänane soe ilm selle suve esimene ja viimane- ja kus selle häbi ja kahetsuse ots kui see siis kodus konutades möödub... :)

Natuke veel.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!