Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 18. august 2009

Ma ei kuule sind sa ei kuule mind...

Peale selle et ma olen teiselt planeedilt, on mul vahel tunne ,et ka keel mida ma räägin pole Maalastele arusaadav...
Hea koostööpartner, kellega senini on kenasti sujunud üllatas ebameeldivalt, kui selgus et ka kahekordsest selgitamisest polnud kasu. Nemad tegid ikka niimoodi nagu nemad heaks pidasid...:( Mis siis ikka, selgitame veel kolmandat korda ja teeme jälle ümber.
Aga lihtsalt kahju on, et niipalju peab aega raiskama sellepärast, et inimesed EI KUULA.

Kui ma veel noorem ja kõhnem olin, siis tuli päris mitmel korral ette. Ligi pool tundi räägin veenvalt ja kirglikult, et päike on kollane ja soe. (Mees)kolleegid vangutavad uskumatult päid. Lõpuks võtab keegi neist asja kokku: ei see pole ikka see, see ei sobi... Ja siis tuleb ühele neist imehea mõte: "Teate, päike on kollane ja soe!" . "Just!", nõustuvad ülejäänud rõõmsalt. Wtf, ja mida mina siis siin pool tundi selgitasin??? Õnneks on tänaseks igas mõttes kaalu juurde tulnud ja sellist tuleb ette järjest harvem.
Teine, klassikasse kuuluv lugu on samuti aastatetagune. Palume kunstnikul joonistada jõuludeks päkapikkudega reklaamid, kuna meil on eelmisest aastast dekoratsioone ja muud nodi alles. Toome näidise. Paar nädalat käime päkapikke vaatamas, detaile timmimas. Ja siis, kolm päeva enne reklaami trükkiminekut, teatab kunstnik: "Päkapikud on nii labane ja kitš- ma keeldun sellist reklaami tegemast. Uus lahendus- teeme reklaami kukega..."
Kukega?? Kukega!!
Jõuluga seostub ju pigem hani, üritan ebasobivalt vaimukas olla. Hiljem selgus, et kuke taga oli udupeen kontseptsioon jne.- aga see selleks, me palusime ju spetsiaalselt päkapikke...

Mida teha et sind kuulataks ja aru saadaks. Kuidas rääkida Maa keelt, mis oleks arusaadav?
Lõpetuseks väga sobiva refrääniga laul Ursulalt-

1 kommentaar :

  1. Mind ajas muhelema.. kunagi olin sama asja küüsis..
    Vaata endasse on vastus. Sa räägid seest välja, kuid räägi väljast sissepoole. Teisiti ei oska seletada..

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!