Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

reede, 29. mai 2009

Punased laternad

Käisin seal siis ära. MASENDAV!!
Ma ei tea, kas olen ma ehk liiga palju sellealast kirjandust-filme tarbinud, aga minu jaoks oli see tõeliselt kurb kogemus. JA ärge tulge mulle rääkima, et need naised on seal vabatahtlikult. Vabatahtlikult saaks end sellises loomaaias eksponeerida ainult vaimselt mitte-terve inimene. Juhul, kui naine soovib sellisel viisil elatist teenida- on selleks oluliselt tsiviliseeritumad ja turvalisemad viisid.
Need naised jagunesid kolmeks- ühed olid kurvad. Siiani painab üks nooruke, väga halvasti meigitud kössis piiga. Väga õnnetu nägi välja. Teised olid ükskõiksete-tühjade-eemalolevate pilkudega. Ning kolmas kategooria olid litsid, selle sõna kõige otsesemas tähenduses- väljakutsuvad, üle-olevad (jah, olengi selline) ja provotseerivad.
Absoluutselt ei saa ma aru, kes on need mehed kes seda teenust küll tarbida tahavad?? Mis rõõm on seksida naisega, keda on enne sind käperdanud tuhanded??
Minu planeedil elavad (õnneks) mehed, kes deklareerivad ülbelt, et "seksi eest küll ei maksa". Ja ma ausalt öeldes usun neid- tasuta vabatahtlikke pakkujaid on ju küll ja rohkemgi veel.

Ma saadan head soovid teele ja palvetan kõigi ahistamise ja vägivalla all elavate naiste ning laste eest ja nimel.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!