Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

esmaspäev, 17. november 2014

note

Mul on võimalus astuda sisse ühest uksest. Ma ei tea veel, kas tee selle taga viib mind edasi või tagasi.
Ma ei tea täna veel isegi seda, kas see uks üldse avaneb. Kas siis minu või nende soovi järgi.

Aga ikkagi on hea unistada. Kui mul jääb täiesti vaba kuu keset talve. Kõik teised on tööl.

Ma tahaksin nädala veeta ilma kellata. Või õigemini ilma reziimita,  Ma tean, et mu aju hakkab kohe korraldama- oi, kell on juba nii palju ja ma pole midagi söönud. Aeg on magama minna, muidu ei saa homme üles... jne. Aga tahaks nii, et magaks kui on uni ja sööks kui on nälg.
Kodus ma seda teha ei saa, see häiriks teisi. Sõita kuhugi hotelli või spaasse? Seal on ka söögiajad ja keegi käib koristamas. Ilmselt peaks rentima apartmendi. Näiteks Roomas.
Loeks end pimedaks, magaks niipalju kui jaksan ja jalutaks sadu kilomeetreid.


Siis veedaks nädalavahetuse vanematega. Ilma laste ja väimeesteta. Ainult meie kolmekesi. Tahaks neil lasta rääkida ja et mul oleks aega kuulata. Aitaks natuke suurpuhastust teha ja käiks koos kalmistul.

Kuna mul on päevad vabad ja puuduks ettekääne, et pimedas Tallinnas on hirmus ja kole. Ja kuna keset päeva ei saa õnneks keegi nagunii minuga kaasa tulla, siis ma valiksin 100% enda maitse järgi. Käiksin läbi kõik päevased filmiseansid, etendused, näitused.

Hingaksin sügavalt sisse. Sunniks end rahulikuks ning veedaks päeva kaubanduses. Uuendaks garderoobi. Mul puuduks igasugune ettekääne, miks ma täpselt ikka ei saa. Seega, tuleb panna aeg kinni ja käia ära hamba-silma- ja perearsti juures.  Juuksuris, maniküüris, trennis, massaazis.

Pakiksin kaasa leivakoti ja teeks mööda kergliiklusteed tiiru ümber Tallinna, niipalju kui see on võimalik. Stroomi randa pidi Viimsini- sealt Lasnaka kaudu Järvevanale- üle Nõmme  tagasi koju.
Tegelikult tahaksin ma enne surma kindlasti väga ära käia  RMK matkarada pidi üle Eestimaa- Põhjast Lõunasse.  Aga see käib vist sel aastaajal ning ajaressursiga üle jõu.

Kuna ma pole sadu aastaid kokkutulekutel käinud, siis teeks iga päev ühe lõuna mõne vana sõbraga. Kui nad seda muidugi enam tahaksid ja mind mäletavad.

Tuletage meelde, miks peavad inimesed tööl käima...

1 kommentaar :

  1. Miks käiakse tööl? Sest töölt saadake palka. Selle eest saab siis uuendada garderoobi, käia massaažis ja hambaarsti juures ja kõik need muud toredad asjad, mida Sa siin kirjeldasid. Ainus viga selle juures on, et kui tööl käia, ei ole selliste lõbustuste jaoks aega. Ja millegiprast, kuigi see tundub ebaloogiline ja ebaõiglane, ka tihti raha mitte (ma peaks ise ka hambaarsti juurde minema, aga millal see võimalik on, pole aimugi...).

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!