Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

neljapäev, 6. november 2014

Esoteerika ja raha

Ma olen Susani horoskoopi ka varem kiitnud.

Kui loen  ühe kuu alguses You may see money fly out of your bank account, haigutan, ja naeratan mõistvalt- kõik ei saagi ju olla õige ning jätan selle kõrvale kui muu ebaolulise.
Nagu info saabuva kena lokkidega uue armastuse osas. Näiteks.
Ja siis hakkab juhtuma.

Mind saadetakse koos 5 kolleegiga välismaale. Maksan oma krediitkaardiga päris kallid piletid, mistõttu kaardile jääb limiidi ulatuses broneering.
Loomulikult teen väikse poetiiru ja uuendan garderoobi.
Lepime kokku, et minu peale jääb koha peal üks korralik õhtusöök firma poolt ning transport lennujaama. Ettevõtte krediitkaarti mul pole, töö ei nõua seda.
Saaksin küsida avanssi, aga läheb kiireks ja meelest ära ja ma saan nende summadega hakkama.
Varun kaasa piisavalt sularaha ja minu pangakaardi limiit tundub ka nendeks kulutusteks piisav.

Reisi viimase päeva hommikul kell pool neli, peale meeleolukaid päevi, shoppamist ja maitsvat sööki, seisan näost valgena hotelli vastuvõtus ja küsin umbes viiendat korda- on see võimalik, et hotelli eest pole makstud?!
Ja viiendat korda vastatakse mulle, et ausalt ka, ei ole.
Ma olen muidugi ise süüdi, et seda enne  ei kontrollinud, aga uneski ei tulnud ma selle peale, et mind saadetakse komandeeringusse ja majutuse eest pole tasutud. Kusagil on siiski piir, kui palju ma soovin ja saan oma tööandjat krediteerida....

Loomulikult ei tea ma oma krediitkaardi pin koodi ja tollel hetkel ei tule meeldegi, et seal on limiit täis. Deebetkaart on mul samuti kaitstud minu meelest piisava limiidiga. Mis paraku on pea kolm korda madalam, kui nõutav summa. Sularaha automaat asuvat mõne kvartali kaugusel, aga lennuk ei oota.
Ja sularaha kulus teadagi kuhu...
Mitme peale saame arve siiski makstud.
Lennujaamast ei saa ma kommigi osta ning see, et järgmisel päeval pean kodus võõrustama ja toitma 12 inimest, tekitab esimest korda elus paanika.
Sest selliseid asju minuga ei juhtu.

Ja nüüd kirjutab mulle Susan novembrikuuks:
Your expenses are running high, and you may have recently become alarmed....In the meantime you may need a loan from a family member or friend to get over the hump

Ei ole võimalik.
Ma olen lihtsalt paanikas. Mõtlen läbi erinevaid stsenaariume ja ei suuda välja mõelda. Kuidas siis sellel korral kaob mu arvelt raha.

Kardetavasti novembrikuus meie pere ei söö. Sest raha ei tohi otsa enam saada:)

1 kommentaar :

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!