Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

teisipäev, 21. detsember 2010

Blogimise surma meem

Sesamyl sai siiber ja tahab puust ning punaseks- aga palun:)
Saajatel on valida: vastan/ei vasta (millega valides var 2 nad tõestavad, et blogindus hakkab välja surema), valiku 1 puhul saadan/ei saada edasi (valides var 2 tõestavad nad endiselt sedasama).
Niisiis: kooleme/ei koole?
1. Külastan oma blogi sagedusega ca…
tegelikult sõltub. Kord päevas üritan ikka pealkirjad üle vaadata. Siis jääb mitu päeva vahele ning siis on päevi, kui ma iga tunni tagant kiikan, mis maailmas uut,
2. Poliitikute blogisid loen…
alguses üritasin. Et olen asjalik või nii.., aga ma tegelikult ikkagi ei jaksa pikki ja keerulisi jutte internetist lugeda. Lähenen ilmselt Ellotskale. Manjaanast tunnen väga puudust...
3. Blogid, mida loen, köidavad mind, kuna…
Seda sai tegelikult eelmises postituses mainitud. Ma armastan vaimukaid värskeid mõtteavaldusi  ja out of box mõtlemist. Mul pole elus autoriteete. Blogindus on üks väheseid teemasid, kus ma tõepoolest olen mõne kirjutaja peale kade ning ei saa siiralt aru, kuidas ta juba miljonär pole???
4. Blogi eelistan/ei eelista muudele kanalitele.
Kunagi ma elasin Perekoolis. Siis kolisin Delfi naistekasse. Seejärel sai mu peamiseks infokanaliks postimees online. Ja siis avastasin blogid. Kuna töö nõuab ka FB ja Twitteris olekut ja muude uudiskanalite revideerimist, siis päeva jooksul tsekkan kõik need üle.
5. (siinkohal lisa oma küsimus ja saada meem edasi)
***
Minu küsimus tavainimeseleieskale ning naisele Miks Sa kirjutad anonüümselt?

Tehtud.

3 kommentaari :

  1. Ma soovitan yht blogi, mis sulle arvatavasti vàga meeldib: http://lastejutud.wordpress.com/

    VastaKustuta
  2. Jah, tänan:)
    Sina ise kirjutad ka harvem, kui moraalne kohustus maailma ees (seda paremaks paigaks muutes) nõuaks...:)

    VastaKustuta
  3. Aitäh :)

    Mina ise hetkel täidan oma kirjalikku kohustust maailma ees sellega, et kirjutan oma doktoritööd, kui see valmis saab, siis tulen blogima tagasi.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!