Hoiatus! Tegemist on blogiga, mille postitused on sügavalt subjektiivsed, kohati ilukirjanduslikud ning absoluutselt ebaloogilised, vastukäivad ja teaduslikult põhjendamata. See ongi eesmärk.

kolmapäev, 23. detsember 2015

2015 kokku

Näppan Dakilt meemi.

Kolm kõige paremat hetke 2015
Iga asi on millekski hea. Ma mõtlen, et kui see möödunud aasta poleks olnud nii stressirohke, masendav, muutlik.. siis poleks ma vastukaaluks otsinud positiivseid hetki, rõõmu, lõõgastust...

1. Mul on hea meel, et mu laps tegi enda elu osas  mitu suurt otsust. Ma loodan, et ta unistus täitub. Seda näitab aasta 2016.
2. üksinda Roomas. Tegelikult, kogu mu puhkus. Vanematega Lätis, siis sõprade juures pärapõrgus, eemal tsivilisatsioonist. Ma olen sel aastal palju reisinud ja emotsioone kogunud. Hea traditsioon, mida on vaja jätkata... Investeerime mälestustesse ja emotsioonidesse.
3. Tööalaselt olen just teisel poolaastal saanud osaleda väga põnevates projektides. Jätkatagu...:)

Kolm kõige sitemat hetke 2015
1. Lapse otsus mitte jätkata magistris. Pööras pea peale kõik mu senised väärtushinnangud, arusaamised, põhimõtted. Tekitas konflikti suguvõsaga. Ja lõpuks... oli see tegelikult õige otsus. Peamine on, et inimene on õnnelik ning ta on. Ta julges jääda iseendaks ning ma olen uhke. Ta julges vastu astuda kõikide lähedaste ootustele ja ma kummardan selle meelekindluse ees.
Ja tema uued plaanid ja unistused on fantastilised. Loodetavasti need ka realiseeruvad.
2. ja 3. Töö. Esimene poolaasta.
5-st uuest kolleegist on ära läinud 3. Kaks kolleegi olid depressiooniga haiguslehel.  Ja ma ise hulluks minemas.
Kuidas tulevikus taolisi jamasid vältida? Seda ma endiselt ei tea. see on miljoniküsimus. Vahel lihtsalt on, et on.

Kolm lubadust iseendale uueks aastaks 2016
1. ma üritan. Üritan. Üritan. Paremini taluda kriitikat ja mitte võtta seda isiklikult.
2. aeg on jalad uuesti tagumiku alt välja ajada ja uuesti tegutsema hakata. Mitte keegi peale minu ei muretse minu elu pärast. Kui mina ei tee, siis ei tee mitte keegi. Liiga pikalt olen ma mugavustsoonis pikutanud.
3. Jätkan positiivsete emotsioonide kogumist. Iga päev peaks vähemalt korra saama südamest naerada! Niipalju kui võimalik, ütlen alati - jah. Seiklustele, kohtumistele, kutsetele.

Kolm tegu, mida enam iialgi ei tee
1. Kas nüüd just iialgi, aga ma katsun nüüd mõnda aega rahulikult oma tööd teha ja mitte stressata, et äkki peaks midagi muutma...
2. ei ütle " ma ei viitsi". Õige eesti naine sebib kuni surmani:) Ega sa mees pole, et paigal istud.
3. ei pea enam dieeti

Kolm tiitlit, mida tahaksid jagada aastal 2015
selle küsimusele ma vastata ei oska.

ja kui suudad, siis 1 sõna iseloomustamaks Sinu elu viimase 12 kuu jooksul.
Stress.
Aga kui pikemalt, siis niipalju viha  pole vist mu elus olnud mitte kunagi. Nii ühiskondlikus, kui ka isiklikus elus. See kõik mõjutab.

Ma loodan, et aasta 2016 tuleb rõõmsam. Lõbusam.

Kena jõuluaega teile kõigile!

2 kommentaari :

  1. Kõlab nii nagu sul oleks aeg Indiasse reisida. Kasvõi viieks päevaks. Parim stressiravim mu arust, mis õpetab oma elu uuesti nägema.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hmm, ma pole iialgi mõelnud Indiast. Väga põnev ja intrigeeriv idee.

      Kustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!