esmaspäev, 4. august 2014

Loomalood

Iga kord, kui näen jälle telekast koertele mõeldud "dental sticki" reklaami, mis väidetavasti aitab vabaneda hambakivist.
Küsin endalt imestades, miks said selle endale esimesena koerad, mitte inimesed? Millal leiutatakse inimestele mõeldud hambakivivastane dental-stick?


Kui kuulen sellest, et rahapuudusel hukatakse varjupaikades loomi, puruneb mu süda. Kas poleks humaansem lasta need loomad lihtsalt vabadusse? Nad on ju sigimisvõimetud ja vaktsineeritud. Kui nad jäävad nälga, mõni kuri rebane sööb nad ära või sadistist inimene ründab.... siis on väga halvasti.
Aga, kas kokkuvõttes pole "võivad hukkuda" leebem ja õiglasem, kui "Hukata"?
Need loomad pole palunud end varjupaika viia.


Ilmselt te nõustute minuga, et kass on pigem naiselik loom. Ja seksikaid plikasid kutsutakse pigem kiisudeks, kui koerteks.
Aga vaadake kassi. Tal on vurrud ja ta on üleni karvane... Naiselik ja armas. Miks siis naised niimoodi naiselikud pole?

1 kommentaar:

  1. Kunagi kuulsin, et kusagil mujal maailmas kasutataksegi seda praktikat, et hulkuvad kassid steriliseeritakse ära ja lastakse tänavale tagasi. Tundub mõistlik. Samas võis see ka ulme olla.
    Eks siin on küsimus kontrollis ja võimus.

    VastaKustuta

Palun ära pahanda, kui ma Su kommentaarile ei reageeri/vasta:) Ma olen väga tänulik kõikide mõtteavalduste eest, aga kui olen Sinuga nõus, pole ju põhjust midagi lisada, ning kui oleme eriarvamusel- siis, minu oma on juba kirjas:)
Tänan Sind kaasamõtlemise eest!